Begović 'probušen' na golu, ali će tek poludjeti kada vidi snimak

Suci u Engleskoj nastavljaju sa kiksevima

Begović 'probušen' na golu, ali će tek poludjeti kada vidi snimak

Posljednji meč 7. kola Premier lige u ovim trenucima igraju Bournemouth i Crystal Palace.

Trenutni rezultat je 1:1, a poveo je Bournemouth golom Brooksa u 5. minuti. Igrao se 55. minut kada su gosti izjednačili, a strijelac je bio Van Aanholt koji je silovitim udarcem 'pocijepao' Begovićevu mrežu i donio Crystal Palaceu poravnanje.

Međutim, Begović i društvo definitivno mogu biti ljuti na suce večerašnje utakmice jer se čini da je holandski bek bio u nedozvoljenoj poziciji kada je primio loptu od Zahe.

U svakom slučaju, ni prva ni posljednja sudijska greška na utakmicama Premier lige ove sezone, ali zaista se stiče dojam da ih je previše.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

mer12
nije bezveze da nisu pozeljni na Svjetskom p. najgori sudci na svijetu
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi