Begović: Sve je drugačije i bolje otkako je došao Conte

Hvali novog menadžera

Begović: Sve je drugačije i bolje otkako je došao Conte

Chelsea je jučer u derbiju 9. kola Premier lige savladao Manchester United s ubjedljivih 4:0 i tako se ponovo uključio u borbu za prvo mjesto.

Iako se ni kod novog menadžera Antonija Contea naš Asmir Begović nije uspio izboriti za mjesto prvog golmana, u intervjuu za britanski BBC Radio 5 je istakao da je od dolaska Italijana sve drugačije.

"Sjajno je i drugačije iskustvo raditi pod vodstvom Contea. Otkako je on došao, sve se promijenilo i bolje je", rekao je Begović, te dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Mi fudbaleri smo sve Conteove zamisli prihvatili i usvojili za samo tri mjeseca. Način na koji se radi na terenu i van njega je puno bolji nego što je bio ranije, a to će potvrditi i ostali igrači".

Asmir Begović ove sezone još uvijek nije nastupio ni na jednoj utakmici u Premier ligi, a jedina dva nastupa imao je u EFL Kupu gdje je branio na dva meča i primio četiri pogotka. 

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi