Kapiten reprezentacije protiv Poljske

Begović: Svi su dobili šansu, sve je na selektoru

12

Komentari (12)

Alen23
vranjesa vratit u repku def momak igra srcem
Zulfikar
Vraniesa odma vratiti u repku.....
VelezRA
Sehic - Kolasinac - Sunjic - Sanicanin - Cipetic - Lulic - Pjanic - Gojak - Visca - Dzeko-Demirovic i idemo na EP
sekac
Ma fali tu igrača ali nije loše
spectron
Kolašinac je svoje odradio s repkom,on na veliku žalost nije onaj stari Kolašinac.Razvalile ga povrede u Arsenalu,a i ne igranje naravno.Vranješa kao jako dobrog desnog pittbula smo izgubili radi njegovih sranja i skandala,koji mu nisu bili pottebni nažalost.Cipetić,Saničanin okej su momci odradili ove 2 tekme,može to još puno bolje kao i uvijek.Demirovića pozvati pobavezno,sad je trebao biti pozvan,ali mu Fraiburg nije dao da dođe na okupljanje radi sitiacije sa ovom koronom.Imamo 2 nova i mlada štopera,ubaciti i njih,vidjeti koji bolje funkcioniše sa Šunjićem.A vezni red Pjanke-Cimirot-Gojak po meni,opet svako ima svoje mišljenje :) L.P. !
Penderinos
Realno ekipa ti je bezveze u tako bitnoj utakmici ti bi dao priliku demirovicu da debituje, sanicanin i cipetic također tek debitovali za repnu ne ide to tako sine, tu se mora ići na iskustvo
dzelil
Moza kolasinas nije dobar ali bolji i od ćivica i od kvržića
Vitez
Pa ako ih ne stavlja da igraju kako ce steci iskustvo igranja za reprezentaciju ??
Salgijica
Sehic bolji golman to smo vidjeli. Bekovi veze nemaju civic i kvrzic. Ostali ok prosjecna ekipa. Sasvim prosjecna
dzelil
Svaka cast na komentaru iako dobar je Bega
BosCan
Realan ko i uvjek....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.