Begović: Svi su dobili šansu, sve je na selektoru

Kapiten reprezentacije protiv Poljske

Begović: Svi su dobili šansu, sve je na selektoru

E. Oštraković

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u 2. kolu Lige nacija na domaćem terenu od Poljske sa 1:2.

Današnji kapiten bio je Asmir Begović, koji je ruku na srce kod oba gola uradio sve što je mogao.

Nakon utakmice za Nova BH govorio je upravo večerašnji kapiten naše reprezentacije, Asmir Begović.

"Mislim da ima pozitivnih stvari. Imali smo dvije utakmice gdje smo dosta naučili i dali sve od sebe. Ima sitnica koje moramo popraviti, ali najbitniji je baraž sledeći mjesec. Svi su dobili šansu da igraju i sada je sve na selektoru. Bitno da smo svi zajedno i da damo podršku jedni drugima i ostvarimo rezultat koji želimo", rekao je Begović, te je dodao:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Dobro su pogodili, to su te neke sitnice. Moramo to analizirati i popraviti. Te neke manje greške ovakve reprezentacije znaju iskoristiti. Moramo gledati naprijed. Koliko god baraž bio bitan, bitna nam je i Liga nacija. Želimo što bolje rezultate i da ostanemo ovdje među najboljim zemljama", završio je Asmir Begović.

Top Komentari

Zulfikar
Vraniesa odma vratiti u repku.....
3 18
VelezRA
Sehic - Kolasinac - Sunjic - Sanicanin - Cipetic - Lulic - Pjanic - Gojak - Visca - Dzeko-Demirovic i idemo na EP
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi