Begović: Trudio sam da se ne smijem Mourinhu i Conteu

O sukobu Mourinha i Contea

Begović: Trudio sam da se ne smijem Mourinhu i Conteu

Edmir Škorić

Golman bh. reprezentacije Asmir Begović s klupe je pratio duel Josea Mourinha i Antonija Contea.

Chelsea je s 1:0 pobijedio Manchester United nedavno u meču četvrtfinala FA kupa, a pored terena ratovali su Mourinho i Conte, bivši i sadašnji menadžer Plavaca. Begović je njihove duele posmatrao s klupe i kaže da je bilo pomalo smiješno.

“Bila je to ogromna prilika, velika utakmica na Bridgeu. Koliko god sam bio razočaran sam što nisam igrao, bio sam u prvom redu da vidim zabavne ludorije uz aut liniju", rekao je Begović, prenosi britanski Express.

“Dva menadžera su se sukobila, vikali su jedan na drugog, to je bio veoma intenzivan meč. To je bilo zaista nepotrebno, ali bilo je tako smiješno, jer ja sam se toliko trudio da se ne smijem. Svaki put kad bi kamera prikazala njih, mislili smo u sebi ‘budi ozbiljan, budi ozbiljan, nemoj im se smijati’".

“To nije bilo neprofesionalno, ali sam mislio da je bilo malo previše. Oni su se posvađali, bila je to velika stvar i mislim da se baš ne vole", dodao je Begović.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi