Sjajna forma bh. golmana

Begović u idealnom timu kola

7

Komentari (7)

Bann23
Begovic i Sehic su dva razlicita golmana- stila. Begovic liniski golman,Sehic igra dobro i istracje, Sehic je bolji za ekipu.
user1583752673
Dobro je cut da brani, bravo Bega
Penderinos
Bolji je on šehe ne znam što mu ne daju da igra, mislio sam da je do prosineckog ali izgleda da tu još ima uljeza u savezu
zvjezdan10
Igro je protiv Poljaka
AmarSahi
Da nije bilo Šehića izgubili bi mi 6:0 protiv Italije, tako da šuti
vedin
@AmarSahi daj mi samo objasni kako 6:0? Da nije bilo sehica mi znaci ni gola ne bi dali, a oni bi zabili šest golova i ako nisu imali šest štetava.
AmarSahi
Bosna bi igrala defanzivno da ne primi još golova, Italija bi mnogo lakše zabijala golove jer je imala 20 šutova, 4 u okvir a golman nije baš tako dobar...i odbrana nije tako dobra.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti