Begovićev otac o tome ko je Asmira maknuo: "Taj klovn je samo egzekutor"
EPA

Neće da šuti

Begovićev otac o tome ko je Asmira maknuo: "Taj klovn je samo egzekutor"

Iako redovito brani za u Azerbejdžanu za Qarabag, Asmir Begović ponovo se nije našao na spisku reprezentacije BiH.

U proteklom periodu selektor Prosinečki je najčešće Begovićevo nepozivanje obrazlagao riječima "kako ne brani u svom klubu", no u međuvremenu proslavljeni bh. golman je prešao u Qarabag i na golu ovog tima brani veoma dobro.

Očekivalo se da će Prosinečki sada vratiti Begovića među Zmajeve, ali, iznenađujuće, priliku ispred njega su ponovo dobili Jasmin Burić iz Hapoel Haife te Kenan Pirić koji brani za Maribor. Sve to najteže pada Asmirovom ocu Amiru koji se putem društvenih mreža ne libi reći ono što misli o cijeloj situaciji.

"Ti što nose traku su ga istjerali uz pomoć predsjednika Saveza", napisao je stariji Begović i pritom aludirajući na Prosinečkog dodao: "Ovaj klovn je samo egzekutor".

Jasno je kako Begovićevog oca boli to što je njegov sin poslije svega što je dao za reprezentaciju 'preko noći' prekrižen.

Top Komentari

andi
Nemam prb,sto je Šehić branio,, ALI...sramotno je da golman i ćovjek poput Asmira Begovića bude na tako sramotan,drzak,i ljigav naćin bude maknut iz reprezentacije samo što je drugaćije odgojen i u drugim normalnim uslovima,vaspitavan i odrastao..UZORAN MOMAK I NAJ BOLJI NAŠ IGRAĆ UZ ĐEKU,,,Pjanić mi nikada se nije davao ua Repku i taćka.Asmir nije ljugo i pidlac tipa EMIRA SPAHIĆA,capiten koji je sve radio za pare,od poziva igraća na koje je utjecao pa do uzimanja i prodavajnja utakmica,crvenih kartona,,KO ODLUĆUJE KAKO,ZAŠTO I PO KOM KRITERIJU SE POZIVAJU I TJERAJU IGRAĆI SAMO SAVEZ I DRAGI BOG ZNA.. ASMIRE TI SI PONOS POŠTENIH NAVIJAĆA,,,A KAKO RADE DJUBRAD TAKVE REZULTETE I IMAJU...ĆAO..
12 4
Grohot
Kenan Hasagic seljacina, provjereno!
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi