Begovićev prvi trening u Milanu: Trener golmana mu čestitao, nagrada u nedjelju

Trebinjac novi član Rossonera

Begovićev prvi trening u Milanu: Trener golmana mu čestitao, nagrada u nedjelju

A. Čaušević

Asmir Begović će narednih šest mjeseci biti član Milana koliko mu traje posudba iz Bournemoutha.

Nakon što je zvanično postao član Milana u ponedjeljak zatim obavio sve administrativne procedure te medijske obaveze Begović je danas obavio prvi puni trening s novim saigračima.

Begović je bio u kombinacijama za susret sa SPAL-om, ali pošto ranije nije trenirao s ekipom Stefano Pioli je dao šansu za igru Antoniju Donnarummi.

Prema video snimku iz Milanela treneri golmana u Milanu su izuzetno zadovoljni s onim što je bh. golman pokazao.

Prilikom jedne od vježbi trener golmana je Begoviću je pokazao palac gore, a zatim mu je i čestitao na dobro odrađenom poslu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prvi gomlan Rossonera Gianluigi Donnarumma je i dalje povrijeđen, danas uopšte nije trenirao te je pod velikim znakom pitanja za ligaški susret s Udineseom.

U slučaju da Donnarumma mlađi ne bude spreman na golu Milana će sa Zebrama iz Udina stajati među stativama gola Rossonera.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Asim
Obicna rupa na golu.
2 19
quaresma 18<<<
Šta kaže ovo na kraju. "U slučaju da Donnarumma mlađi ne bude spreman na golu Milana će sa Zebrama iz Udina stajati među stativama gola Rossonera"
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti