Bekić: Meksiko je odličan, ne smijemo se opustiti

Bh. selekcija sutra igra novi pripremni meč

Bekić: Meksiko je odličan, ne smijemo se opustiti

E. Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je remizirala protiv Sjedinjenih Američkih Država (0:0) u prvoj pripremnoj utakmici u 2018. godini.

Naš tim kojeg su činili većinom igrači iz Premijer lige BiH odigrao je veoma dobar meč u Los Angelesu, a remije na klupi naše selekcije debitovao je novi selektor Robert Prosinečki. Već sutra naše momke očekuje nova provjera i to protiv selekcije Meksika.

Fudbaler Sarajeva, Almir Bekić, izjavio je da je zadovoljan igrom protiv Amerike, te da ostaje žal što bh. selekcija nije uzpisala pobjedu. Bekić poručuje da isti pristup naša ekipa mora imati i u sutrašnjem duelu s Meksikom.

"Odigrali smo dobru i kvalitetnu utakmicu protiv jakog protivnika. Mislim da smo odradili svih 90 minuta na najbolji način i dali zadnji atom snage. Šteta što nismo postigli pogodak, ali možemo biti zadovoljni našom predstavom u susretu sa SAD-om. Očekuje nas još jedna jaka provjera i moramo ponoviti pristup koji smo imali protiv Amerike. Meksiko ima odlične igrače i ne smije biti opuštanja", rekao je Bekić.

Promo

Top Komentari

topalovic
Hahahaha,.a bjezi bekane ne vratio se.
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi