Bekić: Velika mi je čast što sam dobio poziv selektora

Prvotimac Sarajeva za SportSport.ba

Bekić: Velika mi je čast što sam dobio poziv selektora

Edmir Škorić

Almir Bekić jedan je od ponajboljih igrača FK Sarajevo u dosadašnjem dijelu sezone, a njegove igre nisu ostale nezapežene, pa je dobgio poziv od selektora našeg nacionalnog tima za okupljanje premijerligaških igrača.


Međutim, zbog povrede Bekić se neće moći odazvati selektor Baždareviću, no uskoro bi se mogao vratiti na teren.

"Iz dana u dan se osjećam bolje. Još uvijek osjećam bolove u predjelu lože, ali je sve u svemu bolja situacija", rekao je Bekić za SportSport.ba, koji već dvadesetak dana pauzira zbog povrede.

"Povreda je takve prirode da moram odsustvovati između četiri do šest sedmica, ali medicinski tim radi sve kako bi se što prije vratio na teren. Oekujem da budem spreman što prije, a moram naglasiti da tokom oporavka i od zimskim priprema koristim dodatak prehrani GE132 koji je izvanredan i preporučio bih ga svim sportistima.".

Bekić je među igračima koje je Meša Baždarević pozvao na okupljanje.

"Velika mi je čast što sam dobio poziv selektora, drago mi je što je moje ime u tom društvu. Zbog povrede ću najvjerovatnije propustiti samo okupljanje, ali ću svakako doći u zakazanom terminu, kako bih se odazvao i pozdravio sa kolegama", istakao je Bekić.

Sarajevo sutra u okviru 23. kola Premijer lige BiH gostuje Borcu.

"Nadam se da će moje kolege odigrati jednu dobru utakmicu u Banjoj Luci te upisati pobjedu. Vjerujem da to možemo ostvariti", govori Bekić i za kraj dodaje:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče očekivanja, gledamo od utakmice do utakmicu. Ekipa se sprema za Borac, poslije toga dolazi Radnik na Koševu. Nadam se da ćemo ispuniti naše ciljeve".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi