Vraćaju se na tušanj

Bekići opet u Slobodi?

5

Komentari (5)

Reprezentativac
Za gazijaaa Stati znaš hajvane jedan čuj ti kažeš čovijeku daje panj,,,he idijote jedan
Div iz šehera
Hvala mu ali ja tanjeg beka nisam gledao uživo
Dino_2000
Crni Čauševiću već neko vrijeme ne pišeš u negativnom kontekstu o Slobodi.Izgleda da ti ove vreline prijaju. Ne zaboravi da tiha voda brijegove valja, nema halabuke samo laganica i ne znam šta ćemo sa onim što nas već otpisaše, neki bi se trebali objesiti, neki za guzicu ujedati.
Stanley
ma koga to boli vise qurac za malu slobodu kao vi nesto? suti i ne laprdaj
Dino_2000
@Stanley Insanu nepismeni,kad se već koristiš internetom,i izlaziš u javnost sa komentarima da te naučim neke stvari.Kad počinješ rečenicu pišeš prvo veliko slovo,zatim imena ili u ovom slučaju nazivi klubova se pišu sa velikim početnim slovom npr. Sloboda,Sarajevo,Velež itd.Probaj ovo naučiti za prvi čas pa ćemo nastaviti sa malo težim stvarima.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.