Bekrić:  Borac je sjajna ekipa, mi se idemo nadigravati
Iskusni vezista Slobode očekuje žestoku borbu od prvog minuta, te nada se pozitivnom rezultatu pred zimsku pauzu koji bi sigurno Tuzlacima dala podstrek pred drugi dio sezone

Iskusni vezista Slobode za SportSport.ba pred susret u nedjelju

Bekrić: Borac je sjajna ekipa, mi se idemo nadigravati

E. Dindić

Fudbaleri Slobode u nedjelju gostovanjem protiv Borca zavrsiće iza sebe izuzetno turbulentnu polusezonu. Sigurno je da će u redovima Tuzlaka na polusezoni doći do promjena, jer moraće znatno da pojačaju trenutni kadar kako bi uspjeli da obezbjede opstanak. 

Ponajbolji fudbaler popularnih Crveno-crnih iskusni as Samir Bekrić iznio je svoja očekivanja pred nedjeljni duel.

"Idemo jako dobroj ekipi u goste. Oni se nalaze u sjajnoj seriji rezultata, a sa klupe ih predvodi i jako dobar trener. Na Tušnju smo ih u prvom susretu nadigrali, tako da će oni dati sve od sebe da se revanširaju za taj poraz. Ako želimo da izvučemo pozitivan rezultat moramo biti pravi od prvog minuta, te igrati dosta čvrsto i agresivno. Jedino tako možemo izvući pozitivan rezultat. Vjerujem u sebe i svoje saigrače, te zaista ne sumnjam da ćemo uspjeti izvući pozitivan rezultat", kratak je bio Bekrić.

Podsjetimo, utakmica između Slobode i Borca na rasporedu je u nedjelju sa početkom u 15:00 sati.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

DylanDog
3:0
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi