Za sedamnaest nogometaša u Premijer ligi polusezona je završena

Problemi za Željezničar, Sarajevo, Slobodu, Mladost...

Za sedamnaest nogometaša u Premijer ligi polusezona je završena

S. Mlaćo

Još jedno kolo dijeli nogometaše u Premijer ligi od zimske pauze.

Iza nas je kolo sa dva gradska derbija, a bilo je veoma uzbudljivo. Željezničar je slavio na Koševu 3:1, a dok su na Tušnju bodove podijelili Sloboda i Tuzla City (1:1).

Treba istaći da je zbog žutih, odnosno crvnih kartona, za čak 17 nogometaša polusezona završena.

Željezničar će ugostiti Velež bez Semira Štilića, Kemala Osmankovića i Srđana Stanića, dok će Veležu nedostajati Melvin Osmić.

Sarajevo će na megdan Zvijezdi 09 bez Besima Šerbečića, Dušana Hodžića, Benjamina Tatara i Bojana Letića. Domaćima će nedostajati Haris Mehmedagić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kod Slobode pravo nastupaju nemaju Amar Beganović i Edis Smajić, a kod Čelika iskusni Nermin Jamak. Mladost će biti lišena usluga Slaviše Radovića i Dejana Maksimovića, a Široki Brijeg Dine Ćorića.

Borcu će protiv Slobode nedostajati Nemanja Janičić, dok Mladost dočekuje Čelik bez kapitena Aladina Isakovića.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi