Bekrić publici i Srebreniku poklonio tri boda i jasno poručio šta očekuje protiv Borca

Nakon pobjede protiv Tuzla Cityja

Bekrić publici i Srebreniku poklonio tri boda i jasno poručio šta očekuje protiv Borca

E. Oštraković

Nogometaši Željezničara ostvarili su pobjedu na gostovanju kod Tuzla Cityja u okviru 16. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Željezničar je bio puno bolji protivnik na ovoj utakmici, te je na kraju ostvario zasluženu pobjedu protiv svog današnjeg domaćina.

Amoah je doveo goste u vodstvo u 40. minuti utakmice i sa tim rezultatom se otišlo na odmor, a u drugom poluvremenu viđena su još dva gola.

Prvo je Štilić u 57. minuti pogodio za 0:2, a konačan rezultat postavio je Pantelić koji je gol za 1:2 postigao u 79. minuti utakmice.

Tuzla City je posljednjih 25 minuta utakmice odigrala sa igračem manje jer je drugi žuti, odnosno crveni karton dobio Nukić.

Nakon utakmice za SportSport.ba govorio je nogometaš Željezničara, Samir Bekrić.

"Pobijedili smo jednog jako dobrog protivnika i jako mi je drago što sam se nakon 17 godina vratio na stadion odakle sam krenuo. Zahvalio bih se publici što su mene i moju ekipu dočekali na sjajan način. Djelovali smo kao domaćini iako smo bili gosti. Hvala publici i Srebreniku i poklanjamo im tri boda", rekao je Bekrić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu na Grbavici gostuje ekipa Borca.

"Ova pobjeda je sjajna uvertira za Borca, puna Grbavica, a mi u nedelju želimo pokazati svoje pravo lice", završio je Samir Bekrić.

Top Komentari

ljoze_ono_na
Pantomima izjava.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi