Bekrić o povratku na Grbavicu: Nikad nisam ni trebao da idem, s navijačima imam sjajan odnos

Danas ozvaničio saradnju

Bekrić o povratku na Grbavicu: Nikad nisam ni trebao da idem, s navijačima imam sjajan odnos

Samir Mlaćo

Novi - stari član FK Željezničar danas je postao iskusni vezista Samir Bekrić.

Bekrić se na Grbavicu vratio iz FK Sloboda, a brzo je postigao dogovor sa Amarom Osimom. Danas je sve i ozvaničeno.

SportSport.ba je danas posjetio Željinu bazu u Konjicu, a priliku smo iskoristili i za razgovor sa popularnim Tucetom.

"Jako sam sretan, ponovo sam u svom klubu. Nikada nisam ni trebao da idem, ali neću da se vraćam na to. Dat ću sve od sebe da opravdam očekivanja i da se radujem sa svojim klubom", kazao je Bekrić koji bi na Grbavici vjerovatno i trebao završiti karijeru te dodao.

"Želja mi je prelijepu priču završiti u Željezničaru. Želim igrati što duže i da osvajamo trofeje. Lijepo bi bilo se oprostiti od voljenog kluba trofejom".

Sa Plavima je osvojio tri titule prvaka. Plavima je veoma sretan, svi se nadaju da će tako biti i u novoj sezoni.

"Neka bude tako. Uvijek sam donosio sreću, nadam se da će tako biti i ovaj put. Imamo sjajne uslove ovdje, trudimo se i sve je do nas. Ekipa je dobra, može sigurno i bolje uz malo sreće. Mislim da možemo napraviti velike stvari".

Kakav doček očekuješ od navijača? U protekloj sezoni si postigao pogodak u dresu Slobode na Grbavici. Emocije su bile pomiješane...

"Nikad nisam zamišljao da ću igrati protiv Željezničara. Bilo mi je tada teško, ali ponašao sam se kao profesionalac, a navijači su me nagradili auplauzom. Imam sjajan odnos sa navijačima, uvijek su tražili da se vratim i nadam se da ćemo i sada imati sjajnu saradnju".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Premijer liga počinje prije nastupa u Evropi.

"Po prvi put je tako, korona je poremetila sve. Prvenstvo kreće prije, nadam se da ćemo se što bolje spremiti i biti na nivou u Evropi i da tamo napravimo neki iskorak", dodao je Bekrić na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Aldino
AMAR AMAR OSIM OSIM bekrija dobro dosao idemo ovo sve popisati
2 10
Matic
Sta reci a ne zaplakati. Kriminalac skuplja igrace sa kojima moze manipulisati i jos vise pokrasti nas klub
9 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi