Transfer Željezničara odjeknuo Belgijom

Plavi se pojačali

Transfer Željezničara odjeknuo Belgijom

A. Čaušević

Željezničar će i u novoj sezoni imati najviše ciljeve. Osvajanje titule prvaka će biti prioritet jer ja najtrofejniji bh. klub sljedeće godine slavi 100 godina postojanja. 

Od početka priprema na Grbavicu je stiglo nekoliko novih igrača. Vratio se Samir Bekrić, potpisao je Luka Juričić, dok je najzvučnije ime Anel Hajrić.

Hajrić je u redove Plavih stigao nakon avanture u Lokerenu, ali kako je taj klub bankrotirao 24-godišnji napadač je dobio slobodne papire i odlučio se za Željezničar.

Nekoliko dana nakon završenog posla Hajrićev transfer je odjeknuo Belgijom. Tamošnji najpopularniji portali poput Voetbalkrant i Proximus-sports su pohvalili odličan posao Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Belgijanci su Hajrića vidjeli kao fudbalera koji je obećavao, posebno nakon odličnih priprema, ali su bankrot i teška finansijska situacija u Lokerenu onemogućili njegov razvoj u toj zemlji.

Hajrić je sa Željezničarom potpisao dvogodišnji ugovor, uz opciju produženja za još jednu sezonu. Plave uskoro čekaju i prve pripremne utakmice kada će ovaj napadač imati priliku da pokaže svoj kvalitet.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KallDrogo
E cuj najtrofejniji klub, po cemu?
8 14
Lafac
Al nas ovi kompleksaši s Koševa prate u pm hahahaha svaki članak temeljito pročitaju,komentarišu hahhah kakva bolest !!!
10 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi