Veznjak Željezničara

Bekrić: Očekuje nas teška utakmica

Vezni fudbaler Željezničara Samir Bekrić je istakao da će Plavi u Krupi imati težak zadatak da dođu do pobjede, ali da vjeruje da će doći do toga.

"Očekuje nas jako teška utakmica protiv jako nezgodnog protivnika. Krupa je pokazala da ima dobru ekipu, igraju na podlozi koja više odgovara njima nego nama, ali šta je tu je", započeo je Bekrić, te dodao:

"Moramo da se priviknemo, damo svoj maksimum i potvrdimo sve ono dobro što smo do sada radili. Nadam se da ćemo uz pomoć naših navijača doći do pobjede".

Samir Bekrić će na ovoj utakmici biti starter s obzirom da Zajko Zeba nema pravo nastupa zbog suspenzije.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi