Belgijanci u šoku nakon današnjeg treninga

Hazard napustio trening zbog povrede

Belgijanci u šoku nakon današnjeg treninga

Endin Čaušević

Reprezentacija Belgije u ponedjeljak igra prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu protiv selekcije Italije.

Belgija je jedan od glavnih favorita za osvajanje Evropskog prvenstva, a prvi protivnik ove selekcije biće reprezentacija Italije. Ipak, veliki šok desio se danas na treningu Belgije kada je zbog povrede trening napustio najbolji igrač ove ekipe Eden Hazard.

Mediji u Belgiji su doista bili jako šokirani nakon ovih informacija sa treninga, te još nije poznato koliko je povreda ozbiljna i da li će Hazard biti spreman za utakmicu protiv Italije.

"Dobio je udarac u koljeno i morao je napustiti trening. Još uvijek se ne zna ozbiljnost povrede, ali svi vjerujemo da će Hazard biti spreman za Italijane", rekao je selektor Belgije, Marc Wilmots.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi