Nadmašio je i Balotellija: Obukao dres rivala, ali nisu mu dali da uđe u trening centar

Kakav car

Nadmašio je i Balotellija: Obukao dres rivala, ali nisu mu dali da uđe u trening centar

E. Škorić

Didier Lamkel Ze je nogometaš belgijskog Andwerpena koji želi da napusti klub, ali za sada je dobio nekoliko odbijenica.

Ze želi da ide u Panathinaikos, no Antwerpen uporno odbija da ga pusti. Izrevoltiran je tako nogometaš u dresu Anderlchta stigao u trening cnetar.

Zanimljivo da mu je bio zabranjen ulaz i on je na silu pokušavao da uđe u trening centar, što je zabilježeno i fotoaparatom.

Potez 24-godišnjeg kamerunskog krilnog nogometaša se nimalo ne dopada čelnicima i navijačima Antwerpena i mogao bi samo izazvati kontraefekat, odnosno moglo bi se desiti da ga klub sada definitivno odbije pustiti da karijeru nastavi u Grčkoj.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Bivši igrač francuskog Niorta ove je sezone odigrao tek pet utakmica u prvenstvu Belgije i ima jednu asistenciju.

Top Komentari

Momak
Ovo ni u Bosni nema
6 0
zvjezdan10
Hahah
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi