Belgijski mediji: Arslanagić se dogovorio s Mouscronom

Fudbaler bh. porijekla

Belgijski mediji: Arslanagić se dogovorio s Mouscronom

Fudbaler bh. porijekla Dino Arslanagić u narednoj polusezoni će nastupati za Royal Ecxel Mouscron. 

Bivši mladi belgijski reprezentativaac je, prema natpisima tamošnjih medija, dogovorio transfer u Royal Ecxel Mouscron i u narednim danima bi se trebao zvanično priključiti novom klubu na pripremama u Španiji.

Arslanagić i Royal Ecxel Mouscron su navodno postigli dogovor sinoć, a na njegovom dovođenju je u proteklom periodu insistirao trener Mircea Rednić s kojim je sarađivao u Standardu u sezoni 2012/2013. 

Interesantno je da je Arslanagića, koji je već neko vrijeme otpisan u Standardu, svojevremeno u reprezentaciji želio vidjeti Safet Sušić. Uslov za poziv bio je da Arslanagić završi potrebnu papriologiju, međutim od cijele priče na kraju nije bilo ništa.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi