7

Komentari (7)

user1620593935
Klicko je upravu. Real je smece od kluba. Uvijek su ih sudije najvise gurale
user1668888234
Jedeš ****a ljubomorni
USABIH
Malo proradire na naslovima... ovaj naslov je u rangu djece od 5 godia
Klicko2
Pa ovo je presmiješno hahhaha pa sudije ih guraju od pamtivijeka i ovo prljavo crno gowno našlo se da prigovara nešto.Kao prvo nije ni P od penala kao drugo da je neki igrač nekog drugog kluba u ovoj nakaradnoj ligi ovo uradio bio bi kažnjen 3 utakmice neigranja.Toliko o poštenju te smrdljive lige priklonjene jednom smrdljivom klubu-penal smradridu
E.Car
Za simuliranje može dobiti žuti karton i ništa više zato ne pretjeruj. Ako si fan Barce ja te razumijem ali ne pretjeruj. To su dva kluba kojima se podjednako gledalo kroz prste oduvijek.
Blancos
Jadan li si boze dragi, meni je žao ljudi poput tebe... Bolestan lik, a nema ti lijeka.
user1708040072
Pa nije bio penal al je bio faul van 16m....
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.