8

Komentari (8)

elvir_86
Samo i može "SANJAT" dres Uniteda .
zgembo.popuslic
E jest otvorio dusu
simin_han
UGASIT LIGU TREBA JOŠ U OVOM MJESECU .
Baboisback
Kad ce penal za Zrinjski?
Chico
ZASTO SUTIS SPORTSPORT-E ? CIME VAS JE VICO KUPIO ? VICO SUSPENDUJE PREDSJEDNIKE KLUBOVA ? DO KADA CETE BITI NIJEMI POSMATRACI JER VAM JE DAO DA PUTUJETE S REPKOM I GOSTOVAO U GARAZI ? I ZATO STO JE LAZOV OBECAO TRAVNJAKE I REFLEKTORE A SLAGAO ? VRIJEME JE DA SE PROGOVORI, OD LIGE JE NAPRAVIO BORAC MTEL LIGU.
Ecosport
Sportsport nije nijemi posmatrač nego aktivno sudjeluju u promovisanju Vicinih zlodjela. Prodaju se za male pare. Fuj. Treba bojkotovat ovaj portal, neka ga genocidaši prate.
Matic
Oni su vicini i amarovo kmetovi
Bosnaa
Licno sam.pisao novinaru koji mi kaze da ima kontrolor i komsije te mi jasno dao do znanja da nit smiju a niti zele pisat protiv toga
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.