Ben Arfa je pobjednik dana! Proslavio godišnjicu zadnjeg nastupa za PSG

Francuz u slavljeničkom raspoloženju

Ben Arfa je pobjednik dana! Proslavio godišnjicu zadnjeg nastupa za PSG

Sjajni Hatem Ben Arfa je 2016. godine stigao u PSG iz redova Nice, a tada su se navijači Parižana nadali da će se odlično uklopiti u ekipu i biti veliko pojačanje.

Ipak, Ben Arfa je "nestao" iz PSG-a. Francuz je svoj posljednji nastup u dresu PSG-a upisao prije tačno godinu dana (5.4.2017.) u utakmici Kupa Francuske protiv niželigaša Avranchesa.

Prije nekoliko dana je France Football objavio priču o "misteriji Ben Arfinog nestanka", a navodno se ovaj sjajni veznjak zamjerio prvom čovjeku kluba Al-Khelaifiju, u aprilu poršle godine.

Tako je, navodno, Ben Arfa pred katarskim emirom "zezao" Al-Khelaifija koji se osjetio uvrijeđenim, te se zakleo da ovaj fudbaler više nikada neće obući dres PSG-a.

Zamjerio se navodno Ben Arafa i treneru Emeryju, ali je danas odlučio poručiti svima da mu neigranje za Parižane i ne pada teško, pa je na društvenim mrežama postavio sliku "proslave" posljednjeg nastupa za PSG.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Naime, Ben Arfa se uslikao sa tortom na kojoj se nalazi svjećica u obliku broja jedan i tako oduševio sve svoje pratioce na društvenim mrežama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi