Ben Arfa konačno u novom klubu, tri tima u igri za potpis
(Foto: EPA)

Odluka u narednim danima

Ben Arfa konačno u novom klubu, tri tima u igri za potpis

M. Šljivak

Hatem Ben Arfa ubrzo će staviti potpis ugovor sa novim timom.

Nakon agonije u PSG-u gdje nije igrao godinu i po dana zbog sukoba sa čelnicima tima, Ben Arfa je od ovog ljeta slobodan igrač i bira novi tim.

Veliki broj ponuda je tokom ljeta 31-godišnji fudbaler odbio. Ipak, u finišu prelaznog roka konačno će staviti potpis na ugovor, a tri tima su u igri.

Rennes je najbliži angažovanju Ben Arfe. Pred njega su stavili primamljivu ponudu, ali danas se utrci priključio i njegov bivši tim Nica.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ovaj tim ga želi upariti sa Marijom Balotellijem u novoj sezoni i sada se međutim čeka konačna odluka nekadašnjeg reprezentativca Francuske.

U igri je i MLS tim ekipa Los Angelesa, ali male su šanse da će Ben Arfa prihvatiti ponudu iz SAD-a u ovom trenutku, pa će se njegov novi tim tražiti između Rennesa i Nice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi