Koga čeka Hatem Ben Arfa?
(Foto: EPA)

Odbio West Ham

Koga čeka Hatem Ben Arfa?

M. Šljivak

Hatem Ben Arfa još uvijek je bez kluba.

Iskusni 31-godišnji ofanzivac godinu i po dana nije odigrao utakmicu. U PSG-u je bio višak i uopšte nije igrao, ali bez obzira na sve interes za njegovim uslugama je ogroman.

Pokušao ga je ovog ljeta angažovati West Ham. Međutim, na poprilično neočekivan način je ostao bez tog transfera. Odlučio je da čeka ekipu Lyona.

Nada se Ben Arfa da će ga ovaj tim potpisati kao zamjenu za Nabila Fekira, iako reprezentativac Francuske još uvijek nosi dres Lavova.

Hatem se može nadati još dvije sedmice. Iz Lyona su, srećom po njega, najavili da bi Fekir mogao biti prodat u finišu prelaznog roka.

To otvara vrata Ben Arfi koji silno želi ponovo obući dres Lyona, tima u kojem je ponikao i gdje je počeo profesionalnu karijeru.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi