Ben Arfa nije mogao odoliti, morao se nasmijati kada je vidio Emeryja!

Arsenal je sinoć pretrpio poraz u Rennesu

Ben Arfa nije mogao odoliti, morao se nasmijati kada je vidio Emeryja!

Arsenal je sinoć dobro počeo u Rennesu. Poveli su Topnici preko Iwobija, ali je krajem prvog dijela sve krenulo nizbrdo za goste iz Londona.

Svemu je "kumovao" crveni karton Sokratisa, a na kraju je Rennes slavio sa 3:1 i stekao veliku prednost pred revanš meč 1/8 Lige Evrope na Emiratesu.

U pobjedi svog Rennesa učestvovao je i Hatem Ben Arfa - bila je to velika noć za njega.

Ber Arfin "sunovrat" u PSG-u je počeo upravo u vrijeme kada je na klupi Parižana sjedio Unai Emery, danas trener Arsenala.

Emery je Ben Arfu poslao u rezerve, ali je 32-godišnji Francuz nakon sinoćnje utakmice poručio da nije imao nikakvu namjeru svetiti se Emeryju.

Ipak, priznao je da nije mogao odoliti, a da se ne nasmije Emeryju kada ga je vidio pored aut linije.

"Ja sam bio motivisan da odigram dobar meč, da pobijedim i da dođemo do dobre pozicije za prolazak u četvrtfinale", izjavio je Ben Arfa, pa nastavio:

"To mije bilo u glavi. Ali vidio sam i Emryju, uznemirenog koliko je mogao biti. Pogledao sam ga nekoliko puta i to me natjeralo na smijeh. Nije se promijenio ni malo".

Ben Arfa, koji je jučer slavio i rođendan, nakon utakmice je izjavio da je predvidio da će Rennes u prvom meču 1/8 finala slaviti sa 3:1.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

"Prije utakmice sam prijateljima rekao da ćemo pobijediti 3:1 ili možda 4:1. Nismo stigli do četvrtog gola, ali moje predviđanje je bilo tačno".

Narednog četvrtka Rennes gostuje na Emiratesu u revanš meču 1/8 finala Lige Evrope.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi