Ben Arfa razočaran spiskom selektora Deschampsa

Nije dobio poziv u reprezentaciju

Ben Arfa razočaran spiskom selektora Deschampsa

Francuski selektor Didier Deschamps objavio je jučer spisak fudbalera na koje će računati na Evropskom prvenstvu ovog ljeta.

Na spisku postoji nekoliko iznenađenja, a po mnogima je najveće što se sjajni krilni fudbaler Nice Hatem Ben Arfa nije našao na istom.

On se tom prilikom obratio francuskoj javnosti te je rekao da je jako razočaran jer nije dobio poziv.

"Hvala svima na velikoj podršci koju sam dobio. Jako sam razočaran što nisam među 23 fudbalera koja idu na Euro, ali svejedno ostajem veliki navijač Francuske", rekao je Ben Arfa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjetimo da je on ove sezone postigao 17 golova za Nicu u Ligue 1 te je po mnogim mišljenjima zaslužio poziv selektora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi