Ben Arfa stigao u Barcelonu na ljekarske preglede?

Francuski mediji tvrde da ide u Kataloniju

Ben Arfa stigao u Barcelonu na ljekarske preglede?

Endin Čaušević

Francuski fudbaler, Hatem Ben Arfa, ove sezone je svojim partijama u dresu Nice skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova.

Iako su mnogi govorili da je njegova karijera gotova, Ben Arfa je ove godine briljirao i pokazao kritičarima da ima još mnogo ponuditi. Njegovo ugovor s Nicom ističe na kraju ove sezone, a već su počele špekulacije gdje bi Ben Arfa mogao igrati naredne sezone.

Prema pisanju francuskog "L'Equipea" Ben Arfa je danas otputovao u Barcelonu kako bi odradio ljekarske preglede, te naredni mjesec potpisao za katalonsku ekipu.

Navodno, Luis Enrique želi pojačati klupu kako bi imao dostojne zamjene za Messija, Neymara i Suareza koji mnogo igraju tokom sezone. Ben Arfa je postigao 18 golova ove sezone i najvjerovatnije će dobiti poziv selektora Francuske za EP ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dolazak u Barcelonu bila bi šansa za Ben Arfu da nakon šest sezona ponovo osjeti čar igranja u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi - Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi