Benalouane napušta Leicester i seli u Seriju A?

Nije se naigrao u ekipi lidera Premiershipa

Benalouane napušta Leicester i seli u Seriju A?

Leicester City bi u zimskom prelaznom roku mogao ostati bez fudbalera koji je 'masno' plaćen uoči početka ove sezone.

Reprezentativac Tunisa Yohan Benalouane nikako ne može da se ustali u ekipi Claudija Ranierija, koja predstavlja najveći hit evropskog klupskog fudbala u ovoj sezoni.

Benalouane je u dresu Leicestera odigrao samo četiri utakmice u Premier ligi, sakupio je mizerne 64 minute na terenu i ni po čemu ne opravdava novac koji je u njega uložen.

Leicester je Benalouanea doveo iz Atalante za sedam miliona eura, a sve su prilike da će se Tunižanin vrlo brzo vratiti u Seriju A.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Prema pisanju uglednih britanskih i italijanskih medija, za njegove usluge interesuje se Sampdoria, gdje bi vjerovatno imao mnogo više prostora da se vrati u prošlosezonsku formu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.