Benca: Bodovi će ostati u Srebreniku

Benca: Bodovi će ostati u Srebreniku

Midhat Šljivak

Fudbaleri Gradine će u nedjelju na domaćem terenu ugostiti ekipu Čapljine u susretu 24. kola Prve lige Federacije BiH.

S obzirom na to da se bliži kraj prvenstva, biti će ovo izuzetno važna utakmica za obje ekipe koje se bore za opstanak u prvoligaškom društvu. Srebreničani su pod imperativom pobjede i sutrašnjim kiksom pred domaćom publikom mogli bi sebe dovesti u nezavidnu poziciju na tabeli.

"Nakon samo jednog boda osvojenog kući protiv Orašja, te poraza u Banovićima, protiv Čapljine nemamo pravo na kiks. Imamo kvalitetnu ekipu i očekujem maksimalno zalaganje svih igrača kako bi došli do tri boda. Ova utakmica je jedna od važnijih u ovoj sezoni za nas i pobjedom bi sebi dosta povećali šanse za opstanak", izjavio je za naš portal stoper Gradine, Harun Benca.

Harun Benca je svojom borbom i zalaganjem na terenu brzo  postao miljenik među navijačima plavog tima i ovaj mladi stoper smatra kako imaju dovoljno kvaliteta, te da im posebno znači podrška navijača.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Naš tim je sastavljen uglavnom od mladih igrača koji su ponikli u Srebreniku. Imamo dovoljno kvaliteta i volje da sutra zabilježimo tri boda. Ovim putem pozivam i naše vjerne navijače, popularne Apache, da nam kao i ranije budu 12. igrač, te da na kraju zajedno proslavimo pobjedu", rekao je za kraj razgovora prvotimac Gradine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti