Glupost Bendera na otvaranju drugog poluvremena za šok na Grbavici

Posušje izjednačilo

Glupost Bendera na otvaranju drugog poluvremena za šok na Grbavici

Esmer Oštraković

U toku je utakmica 19. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, a ekipa Posušja je stigla do izjednačenja na Grbavici.

Iako je Željezničar bio favorit na današnjoj utakmici, gosti iz Posušja su uspjeli doći do poravnanja na otvaranju drugog poluvremena.

Željezničar je stigao do vodstva u 35. minuti kada je gol postigao Hodžić i to u trenucima velike bakljade Manijaka.

Naime, oni danas proslavljaju svoj 35. rođendan i zaista je nevjerovatno da se sve poklopilo, te im je Hodžić poklonio pogodak i vodstvo na ovoj utakmici za rođendan.

Ipak, na ovoj utakmici nešto se pitaju i nogometaši Posušja, koji su jako dobro ušli u drugo poluvrijeme i stigli do poravnanja u 50. minuti.

Loša reakcija Bendera koštala je njegove saigrače gola, a sve je sjajno uradio Toni Jović koji je na kraju postigao gol za izjednačenje na Grbavici.

Propustili su nogometaši Željezničara nekoliko sjajnih prilika, a kazna za to stigla je u 50. minuti preko Tonija Jovića.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Jasno je da do kraja utakmice ima još više od pola sata, ali očito je i to da će ovaj gol dati krila nogometašima Posušja, koji će možda pokušati doći i do totalnog preokreta na ovoj utakmici.

U svakom slučaju, sigurno je da nas očekuje jako dobar dvoboj i dosta dobre igre do kraja utakmice, gdje će obje ekipe tražiti šansu za tri boda.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mowzilla
E moj Benderu, pa ne urucuje se takav poklon za rodjendan...
4 0
Carmagle
Ma i Edis sere vise, Stile nema od 55 min. Brate vadi ga
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi