Kako se tražio bijeg iz Arsenala? "Wengeru sam rekao da je šu*ak samo da me proda"

Loši dečko otkrio detalje

Kako se tražio bijeg iz Arsenala? "Wengeru sam rekao da je šu*ak samo da me proda"

A. Čaušević

Arsene Wenger je dvije decenije sjedio na klupi Arsenala te je sasvim logično da u tom periodu ponekad se sukobi s nekim od igrača.

Nicklas Bendtner je u razgovoru za FourFourTwo ispričao kako je jednom Wengera nazvao šu*kom samo da primora Francuza na transfer.

"Poštovali smo se i uvijek smo bili iskreni jedan prema drugom. Ali tada sam želio da idem jer mi je Crystal Palace dao odličnu ponudu", počeo je kontroverzni Danac te nastavio:

"Ugovor je propao jer Arsenal nije uspio da pronađe zamjenu i kada me Wenger nazvao ida mi kaže da mu je žao i da ne mogu ići, to je bio bolan udarac za mene."

"Poslije toga sam ga nazvao i žestoko izvrijeđao. Govorio sam mu da je šu*ak i slično. Na taj način sam želio da ga natjeram na transfer, ali to nije upalilo."

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rekao mi je da je to za dobrobit kluba. Nije bilo lijepo s njim se raspravljati. To je jedini put da sam se ponašao na taj način. On je bio taj koji je obično galamio na mene", dodao je Danac.

Bendtner je član Arsenala bio od 2005. do 2014. godine. Tri puta je bio na posudbama za taj period. Njegov boravak u redovima Topnika obilježili su problemi s pravdom i kockanjem jer je često bio akter skandala.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Probisvjet
Gledaj mu silikona.
3 0
Penderinos
Koja razviotka ovaj wenger
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi