6

Komentari (6)

King_Kenny
...ne smije Barcelona veceras izgubiti pa makar sudija licno morao braniti suteve Benfice hahahahhhahah...
user1606950187
u cemu je problem samo slijep covjek Moze reci da lopta nije presla A kad bi se tvome realu ovo desilo ti bi reko ,Bravo sudac napokon dobro sudjene ...
King_Kenny
@user1606950187 ...ma jasta,presla garant,bas je on vidio jel ona presla cijelim obimom,lopta u zraku 20 metara...cist gol,ali mora Barcelona proci grupu bez obzira na sve.
RodjeniRA81
Zar nema lopta cip da javi glavnom sudiji kad izadje izvan terena?!?!?! Kako to da je linijski sudija signalizirao da je izasla lopta? Nesto smrdi ovdje zestoko...
King_Kenny
@RodjeniRA81 ...ma glupost zesca...pa ova gol linija/korner linija je isto...ako lopta ne predje cijelim obimom gol liniju i ako samo milimetar lopte dira gol liniju,gol se ne priznaje...tako je Liverpool izgubio titulu jer im je takav gol ponisten protiv Manchester Cityja...e sad,kako sudija vidi je li lopta cijelim obimom prela liniju kad se ubacuje korner,nema teorije da je mogao vidjeti,ali nema veze,bitno je ponistiti gol Benfici,da je bilo obrnuto pitanje je da li bi bila ista odluka.
brk07
Ne blamiraj se, lopta prešla haman pola metra
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.