Benfica na meti hakera

Benfica na meti hakera

M. Skaka

Informacija o tome kako je Miralem Pjanić na domak prelaska u Benficu objavljena u više bh. medija, pa i našem portalu, ispostavila se ništa više do uspješna hakerska šala.

Naime, web portal Benfice (www.slbenfica.pt) već duže vrijeme je na meti hakera, a jedna od usputnih žrtava je Miralem Pjanić kao i naš portal.

Ovim putem, izvinjavamo se čitaocima na prenešenoj dezinformaciji.

Za sve one koji se žele našaliti sa prijateljima preporučujemo link: http://www.slbenfica.pt/Informacao/Futebol/Noticias/CompraRedPass.asp?Adepto= (nakon znaka jednakosti upišite ime koje želite postaviti na dres i u tekst o novom imenu u portugalskom klubu)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.