Benfica se pojačala iz Standarda

Marokanac potpisao ugovor

Benfica se pojačala iz Standarda

Čelnici lisabonske Benfice pojačanje za narednu sezonu pronašli su u redovima Standarda. 

Na službenoj stranici kluba potvrđeno je da će Mehdi Carcela-González u naredne četiri godine nastupati za Benficu, a inače radi se o marokanskom internacionalcu i jednim od najboljih igrača Standarda u protekloj sezoni.

Carcela-González je tokom dosadašnje karijere još igrao za Anzhi Makhachkalu, a vrijedi istaći da je interes za njegovo dovođenje u ovom prijelaznom roku pokazalo i nekoliko klubova iz njemačke Bundeslige. 

Podsjećamo, ovaj 25-godišnji ofanzivac u prošlosti je nastupao za sve omladinske selekcije reprezentacije Belgije i u prošloj sezoni za tim iz Liježa postigao je tri pogotka i upisao dvije asistencije. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti