Benitez: I ostali su bolji kad Benzema igra

Pohvalio igru napadača

Benitez: I ostali su bolji kad Benzema igra

Fudbaleri Real Madrida ostvarili su ubjedljivu pobjedu u okviru 14. kola španske Primere. 

Izabranici Rafaela Beniteza na Santiago Bernabeu savladali su Getafe rezultatom 4:1, a dobru partiju u pobjedi pružio je i Karim Benzema koji je u centru medijske pažnje zbog afere oko ucjenjivanja Mathieua Valbuene. 

"Ove nedjelje smo razgovarali s njim. Zaista je želio da igra i da učini nešto i uspio je u tome. Postigao je dva gola", kazao je Benitez, te dodao: 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Činjenica da je postigao dva gola i doprinio uvjerljivoj igri, potvrđuje ono što sam ranije rekao. Benzema je važan igrač za nas i ostali igrači bolje igraju kad je on na terenu", naglasio je trener Real Madrida.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti