Benitez odlazi?

Ne zbog loših rezultata

Benitez odlazi?

E. Škorić

Rafael Benitez je spreman da napusti Newcastle, a razlozi se naravno znaju.

Ne, nisu problem rezultati Svraka, mada su i oni očajni, Benitez nije dobio podršku uprave i pojačanja koja je želio, pa je zbog toga odlučio da napusti St. James Park.

Benitezu ugovor s Newcastleom ističe na kraju sezone, a prema svemu sudeći bivši trener Liverpoola spreman je da digne sidro i da promijeni tim.

Newcastle je danas remizirao s Crystal Palaceom (0:0), a trenutno je s dva boda u opasnoj zoni i iza sebe ima samo Cardiff i Huddersfield, koji također imaju po dva boda.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rafa je u bogatoj trenerskoj karijeri trenirao velikane kao što su Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, Napoli i Real, a u Newcastleu je od 2016. godine.

Top Komentari

vida17
jok odlazi unatoc dobrim rezultatima
31 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi