Benitez se oglasio nakon otkaza u Real Madridu

Bila mu je čast voditi Kraljevski klub

Benitez se oglasio nakon otkaza u Real Madridu

Bivši trener Real Madrida Rafael Benitez oglasio se nakon otkaza u ovom klubu.

Njemu je Florentino Perez jučer uručio otkaz, a kap koja je prelila čašu bio je remi na Mestalli kod Valencije 2:2.

"Na kraju moje epizode u Real Madridu, želio bih reći doviđenja svima u klubu, kao i navijačima. Bila mi je čast raditi za boje ovog kluba. Želim se zahvaliti svima koji su od samog početka bili uz mene", rekao je Benitez i doda:

"Poželio bih sreću Zinedineu Zidaneu i njegovim pomoćnicima. Svim igračima i osoblju u klubu želim mnogo reće i uspjeha u budućnosti".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo da je Benitez otkaz u Madridu dobio nakon samo sedam mjeseci. Mediji u Španiji navode da bi on veoma brzo mogao naći novi posao, a to bi mogla biti klupa Valencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi