Benitez se vraća na Ostrvo
Foto: EPA

Gotovo izvjesno

Benitez se vraća na Ostrvo

Rafa Benitez ima izgledne šanse da sjedne na klupu Newcastlea.

Španski stručnjak i dalje uživa veliki ugled u engleskom fudbalu i prema pisanju medija gotovo je izvjesno da će Benitez preuzeti Newcastle, u trenucima kada se ekipa grčevito bori za opstanak.

Kako navodi španska Marca, Španac bi u narednih nekoliko sati trebao da potpiše ugovor sa engleskim premijerligašem, ali za sada nije poznato na koji vremenski period će iskusni trener ostvariti saradnju sa "svrakama".

Potražite više informacija na temu Premier league:

U bogatoj trenerskoj karijeri Benitez je sjedio na klupi Valladolida, Osasune, Extremadura, Tenerifa, Valencije, Liverpoola, Intera, Chelseaja, Napolija i Real Madrida.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi