Benitez želi Negreda umjesto Džeke Napoliju

Benitez bi radije Negredu

Benitez želi Negreda umjesto Džeke Napoliju

Midhat Šljivak

Novi trener Napolija, Rafael Benitez, želio bi umjesto Edina Džeke u svom timu vidjeti napadača Seville Alvara Negreda.

Naš reprezentativac se često posljednjih mjeseci spominje kao moguće pojačanje Napolija, kao dio zamjene za urugvajskog napadača Edinsona Cavanija, koji bi otišao u City za Džeku i novac. Ipak, novi trener tima iz Napulja ima nešto drugačije planove.

Prema navodima italijanskih medija, glavna želja Beniteza ukoliko Cavani ode iz kluba, je napadač Seville Alvaro Negredo, kojeg bi navodno španski stručnjak mnogo više volio vidjeti u svom timu nego našeg reprezentativca.

Benitez će, kako piše Corriere dello Sport učiniti sve da dovede Negreda, koji bi bio prvi napadač viceprvaka Italije  narednoj sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.