Pritužilo čovjeku: Fudbaler Bayerna u sred napada svog tima pobjegao sa terena

Bizarna scena

Pritužilo čovjeku: Fudbaler Bayerna u sred napada svog tima pobjegao sa terena

Admin Čaušević

Bizarna scena viđena je u finišu susreta Bundeslige između Wolfsbruga i Bayerna.

Bayern je 2021. godinu završio ubjedljivom pobjedom. Vukovi su savladni sa 4:0 i to bez većih problema.

Goste je načeo Thomas Muller već u sedmoj minuti, a u nastavku su ih dovršili Dayot Upamecano, Leroy Sane i Robert Lewandowski koji kalendarsku godinu završava sa čak 69 golova.

U finišu susreta na Allianz Areni viđena je i pomalo bizarna scena sa Benjaminom Pavardom u glavnoj ulozi.

Dok je trajao napad Bayerna Pavard je iznenada napustio teren i otrčao u svlačionicu, a utakmica se nastavila, kao da se ništa nije desilo.

Francuskom defanzivcu je jednostavno "pritužilo", morao je hitno u toalet te nije mogao sačekati kraj utakmice.

Oglasi

Poslije susreta Julian Nagelsmann je novinarima objasnio da Pavard više nije mogao trpiti te je morao otići u WC kako bi obavio nuždu.

Sve se dešavalo pri rezultatu 3:0, a na sreću domaćih bila je i spremna izmjena jer je Malik Tillmann bio spreman da uđe umjesto Jamila Musiale.

Međutim, kako je Pavard imao "hitan slučaj" Musiala je ostao cijeli meč na terenu, a Tillmann je zamijenio Francuza.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Nakon što je završio sve u toaletu Pavard se vratio na klupu te izazvao osmijeh kod svih u Bayernu, uključujući i Hasana Salihamidžića.

"Došao mi je i na francuskom rekao da mora ići u toalet. To je što sam razumio s mojim skromnim francuskim. Nakon toga je odigrao tri ili četiri pasa, a kada je lopta bila na drugoj strani pobjegao je u svlačionicu", objasnio je Nagelsmann poslije meča.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rocccavela
opet tvoji maestralni naslovi Admine...
5 0
Dooster_boza
Admine, hitno se javi profilu Ipce Ahmedovski na facebooku da te nauči pisati. Definitivno si najnepismeniji i najseljačkiji novinar u državi, moraš se vaditi dok nije kasno.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti