7

Komentari (7)

nekodaleko
Dragi tatar ti izgorio u zelji da nesto pokazes druze ko drogiran na terenu malo se vi preispitajte nista na slageru reprezentacija je to
nije.suplja
Malo vam je kvaliteta falilo. Malo vise ustvari. Panjevi
Juve88
Deder tatar ponovi nismo mi gledali nismo, sta reče malo nam falilo aaaa pa dobro treba da se saberemo treba, more mars pizduhani ne smijete predriblati čovjeka mrs pizduhani mrs dodaj mi da ti dodam eto sta ste fujjj fujjjjjjjjjj, sabrat trebamo se sabrat PU pleme vam usrano sabrano lopte ne znate igrat halllloooooo PU PU hebo li vas savez u paksu direkt.
Lud
Tako je rekni ti njemu ... naruzi ga dobro
Juve88
Druže nemam gdje frustracije izbacit do ovdje, jer ona utakmica je bas bila frustrirajuca, vidim pišu nije tatar za repke, momak igra ok u klubu solidan je mislim da mu treba dati priliku može iznijeti 20-30 minuta dobro, po mom skromnom mišljenju ništa on nije bolji od Višće a ni gori a Višća godinama skakuće po onoj strani ko jelen ha ja, i to sto hoćeš da ja ispadnem glup svejedno mi ba vise od vas koji ovdje ispravljate tekstove i ismijajete korisnike samo blokiram i tačka.
JointUnion87
Ovaj na drogama? Kontrolisali igru ? Tugo moja.
Arnes_Kova
Los si ti, nisi ti za repku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.