Tatar: Imao sam utisak da smo kontrolisali igru, ali nam je falilo mašte u završnici

BiH poražena od Irana

Tatar: Imao sam utisak da smo kontrolisali igru, ali nam je falilo mašte u završnici

E. Čaušević

Bh. reprezentacija večeras je na Koševu doživjela neočekivan poraz od Irana sa 2:0.

Zmajevi su večeras u prijateljskom meču bili favoriti protiv Irana, ali na kraju je gostujuća selekcija slavila sa 2:0.

Nakon meča za Nova BH govorio je i Benjamin Tatar.

"Teška i tvrda utakmica. Imam osjećaj da smo kontrolisali igru cijelo vrijeme, ali primili smo dva jeftina gola i onda se poslije teško 'vaditi'. Kontrolisali smo igru kako sam imao utisak, možda nam je falilo mašte na kraju tih akcija. Sada treba da se skupimo i što bolje spremimo za mečeve s Holandijom i Italijom", rekao je Tatar.

Top Komentari

JointUnion87
Ovaj na drogama? Kontrolisali igru ? Tugo moja.
2 3
Juve88
Deder tatar ponovi nismo mi gledali nismo, sta reče malo nam falilo aaaa pa dobro treba da se saberemo treba, more mars pizduhani ne smijete predriblati čovjeka mrs pizduhani mrs dodaj mi da ti dodam eto sta ste fujjj fujjjjjjjjjj, sabrat trebamo se sabrat PU pleme vam usrano sabrano lopte ne znate igrat halllloooooo PU PU hebo li vas savez u paksu direkt.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi