Brzo pronašao novi klub

Benjamin Tatar potpisao

15

Komentari (15)

enko
Cuj Mlace,da pokaze svoje kvalitete.pa imao je priliku ali ga **** onaj nas seoski mentalitet. Nego Mlaco,ko plati onaj ceh kod Brajlovica za ovaj tekst,ti ili menadjer.
Brazuka
Frajer milion godišnje može uzet u kuvajtu nece se valjda preko portala prodavati mazlume bolesni hahahahahaha oj sta je sve došlo na svijet, pa bolje da ga je otac otreso ranije
Matija Matko
Na zimu isao u novi, amin.
Adnanos
Evo i naseg talenta…
user1621626775
Nijednom ozbiljnom fudbaleru ne moze bit menadjer kriminalac !! Kakvi su fudbaleri on i Lendric kad im je šmrk menadzer on im moze ugovorit nastup u spotu jale, bube i inasa...cirkus
epson
Eto njega za godinu u Tuzla Citi ili Zrinjski
Munja_Mundze
Propo levat ko nanin dusek
Adnanos
Kao da je nekada i bio neki igrac. Propo je Halilovic Alen a ovaj nikad i nije bio iko niti se bilo za nadat da ce ikada ista postic. Otiso covo zaradit i to je to.. To je svim igracima u nasoj ligi cilj.. Da se domognu tamo neke lige i da zarade familjiji
Bereta
Pola godine ce da provede u Kuvajtu njihova liga je super jaka hahaha,nakon toga ce da zavrsi u HNL-u,tips Hrv.Dragovoljac,Slaven Belupo isl.
hotonjskimaher
Ili Istra Pula
Pikachu11
Moze pola godina na prevaru i to je to, i u ovoj kukuruz ligi nije bio prevaga za svaki dinar zarađen od fudbala neka zahvalu Rahmanovicu.
Celtic
Eto njega brzo u našu ligu, svi ovi igrači što su pozivani u reprezentaciju, samo da se prodaju i da klub zaradi nešto parica nisu napravili neku karijeru i ubrzo su se vratili u našu ligu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.