Benjamin Tatar potpisao

Brzo pronašao novi klub

Benjamin Tatar potpisao

S. Mlaćo

Benjamin Tatar nije dugo bio bez kluba.

Naime, Tatar se razišao sa Abhom iz Saudijske Arabije, te brzo pronašao novi klub.

Kako je SportSport.ba i najavio, njegov novi klub je Qadsia iz Kuvajta.

Saradnja je dogovorena što je ovaj klub i potvrdio putem svoje stranice.

Tatar je najavljen kao veliko pojačanje i sada ga čeka novi izazov.

Oglasi

Nema sumnje da će bivši član Sarajeva dobro 'napuniti' svoju kasu, a vjerovatno imati i priliku da pokažu svoje kvalitete.

Novi Tatarov klub je čak 17 puta osvajao titulu u svojoj zemlji.

Ugovor bi trebao potpisati na dvije godine.

Podsjetimo, Tatar je u Saudijsku Arabiju stigao nakon sjajnih igara u FK Sarajevo gdje je došao i do dresa reprezentacije naše zemlje.

Tatar je iza sebe imao fenomenalan jesenji dio sezone. Briljirao je u dresu Sarajeva u domaćim i evropskim utakmicama sa 13 postignutih golova. Zasluženo je dobio poziv i tadašnjeg selektora Dušana Bajevića.

Podsjećanja radi, Tatar je u Saudijsku Arabiju otišao s reputacijom najboljeg igrača Premijer lige BiH. Visina transfera prema nezvaničnim podacima je iznosila 290.000 eura.

Promo

Top Komentari

Bereta
Pola godine ce da provede u Kuvajtu njihova liga je super jaka hahaha,nakon toga ce da zavrsi u HNL-u,tips Hrv.Dragovoljac,Slaven Belupo isl.
12 3
Pikachu11
Moze pola godina na prevaru i to je to, i u ovoj kukuruz ligi nije bio prevaga za svaki dinar zarađen od fudbala neka zahvalu Rahmanovicu.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi