Benjamin Tatar zvanično napustio FK Sarajevo

Potpisao za saudijski Abha Club

Benjamin Tatar zvanično napustio FK Sarajevo · Zvanično

E. Čaušević

FK Sarajevo potvrdio je prije nekoliko trenutaka da Benjamin Tatar više nije član ovog tima.

Tatar je odlučio da je vrijeme da promijeni sredinu i okuša se van granica BiH, te će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Sarajevo je na zvaničnoj stranici potvrdilo da je Tatar napustio klub, te da je dogovoren transfer s Abha Clubom.

Transfer je realizovan ovog popodneva u posljednjim satima prelaznog roka u Saudijskoj Arabiji. Tatar će se novom klubu pridružiti u narednim danima gdje će biti zvanično predstavljen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema nezvaničnim informacijama Sarajevo će od transfera inkasirati oko 350.000 dolara, te procenat od prodaje igrača. Tatar je u dresu bordo kluba odigrao 81 meč i postigao je 33 gola.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nedoni46
Za dvije godine eto ga u tc/velez.
25 5
Kodex
Pitari na rasprodaju oni vec halale titulu ove godine
6 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi