Tatar ima još nekoliko sati da potpiše ugovor sa Saudijcima

Uskoro bi trebalo sve biti gotovo

Tatar ima još nekoliko sati da potpiše ugovor sa Saudijcima

A. Čaušević

Benjamin Tatar je sinoć napustio pripreme FK Sarajevo u Hrvatskoj te se preko Zagreba zaputio u Saudijsku Arabiju. 

Tatar bi danas zvanično trebopostati novi fudbaler kluba Abha koji se takmiči u Pro ligi i trenutno je u gornjem dijelu tabele.

Bh. reprezentativac je u pravoj trci s vremenom jer ima svega još nekoliko sati da stigne obaviti ljekarski i potpisati ugovor.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naime, danas je u Saudijskoj Arabiji posljednji dan prijelaznog roka, a sve strane se nadaju da će se transfer realizovati na vrijeme.

Prema nezvaničnim informacijama Sarajevo će inkasirati 350.000 dolara. U ugovor će biti uključeni procenti od eventulne naredne prodaje.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Paradajz
Hvala za ono skidanje paucine protiv Borca i jos mnogo golova i asistencija
12 0
Zgembic
Nadam se da ce stici da zavrsi ugovor i obezbjedi egzistenciju sebi i svojima. Kad se fukara Hadzija i kompanija u klubu umisle da genijalci Mamic ga ne bi dao ispod milion mara. Mamu vam ****m debilsku a i drugi se pojacavaju samo vi najbolje igrace prodajete za bagatelu. Smradovi zar niste naucili da sa najboljim igracima u klubu se ne pregovara o novom ugovoru kad je godina dana do kraja.
3 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi