Bennacer čuo za ponudu pa odbio produžiti ugovor sa Milanom

Želi da ide

Bennacer čuo za ponudu pa odbio produžiti ugovor sa Milanom

Esmer Oštraković

Bivši omladinac Arsenala, Ismael Bennacer igra sjajno u dresu Milana, a to su zapazili i skauti Manchester uniteda.

On ima manje od dvije godine ugovora sa Milanom, te se očekuje da će u narednom periodu napustiti klub i karijeru nastaviti negdje drugo.

Stefano Pioli želi da Benaccer potpiše novi ugovor, ali od toga neće biti ništa jer igrač želi transfer u neki drugi klub.

Navodno je za njegove usluge zainteresovan i njegov bivši klub, Arsenal, ali je najveći kandidat Manchester United.

Također čelnici Liverpoola raspitivali su se za njegove usluge, ali on je samo jedan od nogometaša koji se nalaze na radaru ovog kluba.

Manchester United je navodno već ostvario kontante sa Bennacerom i njegovim agentom, te je to razlog zašto nogometaš odbija novi ugovor sa Milanom.

Prema trenutnom ugovoru Benaccer godišnje zaradi 1.5 miliona eura, a sada mu Milan nudi godišnju zaradu od 4 miliona eura.

Međutim, čini se da novac ne igra glavnu ulogu za ovog nogometaša, te je on svoju odluku o odlasku iz kluba već donio.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jedino pitanje je to gdje će nastaviti karijeru, a kako stvari stoje nova destinacija će biti klub iz Premiershipa.

Naravno obzirom da ima skoro dvije godine ugovora, Milan može da ne dopusti njegovu prodaju, te da ga drži do kraja ugovora, a zatim pusti kao slobodnog igrača.

Top Komentari

nestofino
1.5 EVra? Bjež iz Milana ( svakako ima chetnicko ime hihihi) i traži sebi selameta .
0 1
Koba84
Prodat akovez zeli. Cao prijatno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi