Bent nudi Begovića londonskom klubu: "Dovedite ga..."

Bh. golman traži novi klub

Bent nudi Begovića londonskom klubu: "Dovedite ga..."

Asmir Begović u britanskim medijima se pominje kao moguće pojačanje West Hama.

Iskusnom bh. golmanu je istekla posudba u Qarabagu i najvjerovatnije će se vratiti u Premier ligu, ali veoma su male šanse da će ponovo nositi dres Bournemoutha s kojim je ugovorom vezan do 2021. 

U igri za Begovićeve usluge je nekoliko klubova, uključujući i West Ham koji ove sezone muku muči sa golmanima, a da bi bio idaelan za 'Čekićare' mišljenja je i bivši reprezentativac Engleske Darren Bent.

"Povreda Fabianskog je bila veliki udarac za West Ham s obzirom da se radi o vrlo dobrom golmanu, a Roberto koji ga je mijenjao nije baš najbolje rješenje. Koštao je nekoliko puta West Ham. Moraju se pozabaviti tim problemom", izjavio je Bent, pa se potom osvrnuo na Begovića:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ako bi mogli dovesti Begovića, to bi bio odličan potez", poručio je Bent koji je svojedobno igrao za Aston Villu, Tottenham, Fulham...

Navijači West Hama, s druge strane, nisu oduševljeni idejom dovođenja Begovića. Iako je prethodnih mjeseci branio odlično u Azerbejdžanu, neki od njih su putem Twittera jasno poručili da bi radije u istočnom Londonu vidjeli nekog boljeg golmana i 'profesionalnijeg', podsjećajući na sukob koji je imao sa trenerom Bournemoutha Eddiem Howeom.

Top Komentari

K79
Pa za vas je i Begovici previše !
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi