"Nismo zainteresovani za Begovića"
EPA

Gdje će bh. golman?

"Nismo zainteresovani za Begovića"

I dalje je neizvjesno hoće li se Asmir Begović vratiti u Englesku.

Begović je ugovorom vezan za Bournemouth, ali kako u ovom klubu i ne računaju pretjerano na njega, prethodna tri mjeseca naš golman je bio primoran provesti u Azerbejdžanu nastupajući za Qarabag.

U međuvremenu posudba mu je istekla i britanski mediji uveliko špekulišu o tome koja će biti njegova naredna destinacija, navodeći, između ostalog, da nije isključen ni povratak na Otok s obzirom da se nekoliko klubova interesuje. 

Kao jedna od potencijalnih destinacija pominje se i Birmingham City, no ako je suditi po izjavu koju je dao trener ovog kluba Pep Clotet, u glasinama oko Begovićevog dolaska nema istine.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Hoćemo li se pojačati među stativama? Koliko ja znam, ne", kazao je novinarima Clotet, koji u ovom trenutku na raspolagnaju ima četvoricu golmana.

Osim Birminghama, Begović se prethodnih dana dovodio još u vezu sa Derby Countyjem i PSV-om.

Top Komentari

edo111
U penziju..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi